Leefbaarheid en shoppen in je lokale buurt!

Wees loyaal en koop lokaal !

Kies bewust voor lokale duurzame en sociaal betrokken ondernemers die allemaal de visie en missie steunen voor wat betreft het milieu en leefbaarheid in de lokale buurt.

Plaatselijke ondernemers staan altijd klaar voor hun klanten en verdienen het om gesteund te worden.

Met de dienstverlenende Zin-in Bezorgshop voor regionale bewuste ondernemers en consumenten willen wij tevens een community/platform voor lokale ondernemers neerzetten.

De Zin-in Bezorgshop werkt dan ook graag samen met alle regionale ondernemers om zoveel mogelijke produkten en diensten zo toegankelijk mogelijk te maken voor regionale consumenten.

De Zin-in Bezorgshop wil graag mede-partner worden om duurzame en gezonde inkopen te doen bij lokale duurzame ondernemers. De lokale detailhandel speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de lokale economie en is ontzettend belangrijk voor de sociale cohesie.

Bekijk ook de EerlijkWinkelen pagina’s in het Zin-in magazine.

In de regio Alkmaar is een uitgebreid en groeiend aanbod van winkeliers en horecaondernemers die fairtrade, biologisch of tweedehands producten verkopen en dienstverlenende praktijken voor geestelijke- en lichaamsverzorging .

Zin-in Media+Events zet zich in voor een groenere en mooiere wereld met sociaal betrokken ondernemerschap.

Wil je ook bijdragen aan een betere wereld en bewust winkelen dan koop je

  • ‘fairtrade’ gemaakt met respect voor de mens, geproduceerd onder goede werkomstandigheden en boeren en producenten hebben een eerlijke prijs gekregen;
  • ‘biologisch’ gemaakt met respect voor natuur en milieu waarbij geen gebruik gemaakt wordt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest;
  • of op wat voor andere manier wordt bijgedragen aan een betere wereld.