Elke belevenis met één Zin-inPas!

Zin-inPas voor fitness, yoga en meer!

Geen afzonderlijke verplichtingen. Probeer verschillende lessen/workshops en andere belevenissen met één pas. Ontdek de Zin-inPas nu helemaal gratis! (Alleen nieuwe leden kunnen een gratis proefles volgen.) Probeer lessen/workshops in studio’s/sportscholen bij jou in de buurt. Later volgt er meer over het lidmaatschap/Zin-inPas!

 

Probeer lessen in studio's/sportscholen

Bij jou in de buurt: spinning, krachttraining, yoga, mindfulness – kies een willekeurige les, waar je maar wilt, dank zij jouw eigen flexibel abonnement met de Zin-inPas.

De gemakkelijkste manier om lessen te boeken

Studio’s / sportscholen verkennen en lessen boeken waar je maar wilt met één flexibel maandelijks bedrag. Geen lespakketten nodig. Dank zij één Zin-inPas, creëer je je eigen flexibel abonnement en prijs. Bovendien kan je zo gemakkelijk je eigen schema beheren en er maximaal van profiteren.

Bespaar ook zo op het inloopbasistarief

Bespaar op elke les (in gyms,  studio’s en meer) door te boeken via de Zin-inPas. Een flexibel lidmaatschap dat verder gaat dan alleen gewone lessen! Gebruik je lidmaatschap regiowijd in steden en dorpen. Nodig ook je vrienden uit om te sporten en ontvang extra Zin-inPas credits.

De regionale Zin-inPas voor elke belevenis!

Het meest flexibele fitnessabonnement ooit.

Meer variatie dan alle anderen

Krijg toegang tot de beste sportlessen en studio’s met één lidmaatschap. Het maken van jouw eigen sportschema is makkelijk – er zijn geen extra accounts of aanmeldingen voor nodig.

Zin-in Media+Events wil regionale consumenten kunnen laten genieten van zoveel mogelijke belevenissen!

Leefbaarheid en webshop in je lokale buurt!

Wees loyaal en koop lokaal !

Kies bewust voor lokale duurzame en sociaal betrokken ondernemers die allemaal de visie en missie steunen voor wat betreft het milieu en leefbaarheid in de lokale buurt.

Plaatselijke ondernemers staan altijd klaar voor hun klanten en verdienen het om gesteund te worden.

Met de dienstverlenende Zin-in Webshop voor regionale bewuste ondernemers en consumenten willen wij tevens een community/platform neerzetten.

De Zin-in Webshop werkt dan ook graag samen met regionale ondernemers om zoveel mogelijke produkten en diensten zo toegankelijk mogelijk te maken voor regionale consumenten.

De Zin-in webshop wil graag mede-partner worden om duurzame en gezonde inkopen te doen bij lokale duurzame ondernemers. De lokale detailhandel speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de lokale economie en is ontzettend belangrijk voor de sociale cohesie.

Bekijk de EerlijkWinkelen pagina’s in het Zin-in magazine.

In de regio Alkmaar is een uitgebreid en groeiend aanbod van winkeliers en horecaondernemers die fairtrade, biologisch of tweedehands producten verkopen en hulppraktijken voor geestelijke- en lichaamsverzorging .

Zin-in Media+Events zet zich in voor een groenere en mooiere wereld met sociaal betrokken ondernemerschap.

Wil je ook bijdragen aan een betere wereld en bewust winkelen dan koop je

  • ‘fairtrade’ gemaakt met respect voor de mens, geproduceerd onder goede werkomstandigheden en boeren en producenten hebben een eerlijke prijs gekregen;
  • ‘biologisch’ gemaakt met respect voor natuur en milieu waarbij geen gebruik gemaakt wordt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest;
  • of op wat voor andere manier wordt bijgedragen aan een betere wereld.