HÉT REGIONALE LIFESTYLEMAGAZINE OVER BEWUST LEVEN

Over Zin-in Magazine

Regionaal lifestylemagazine

Met het Zin-in Magazine brengen wij elk kwartaal een gratis regionaal lifestyle magazine uit voor een breed publiek van mensen die bezig zijn met ‘bewuste eigen keuzes’ maken of reeds een ‘bewuste eigen keuze’ gemaakt hebben in het leven. Een blad met inhoud over zingeving, gezondheid en duurzaamheid. Zin-in Magazine richt zich op ondernemende mensen die openstaan voor (nieuwe) keuzes in het leven en geïnteresseerd zijn om hun leven daarnaar in te delen. Zin-in Magazine geeft ook ondernemers een podium om diensten en producten te presenteren. Dus uitermate geschikt om frequent de mogelijkheid te hebben om hun bedrijf/organisatie online en op print te profileren en zichtbaar te maken bij geïnteresseerde lezers.

Met een verspreiding van minimaal 12.500 exemplaren in de regio Alkmaar in de gemeenten Alkmaar, Akersloot, Bergen, Castricum, Egmond, Heerhugowaard, Heiloo, Graft-De Rijp, Grootschermer, Langedijk, Limmen, Oterleek, Schoorl, Schermerhorn, Stompetoren, Uitgeest, Ursem, Warmenhuizen en Zuidschermer via distributiepunten, leestafels, horeca, gezondheidscentra,  VVV-kantoren, boekhandels, fitnesscentra, gemeentelijke en maatschappelijke instellingen en adverteerders heeft het Zin-in Magazine een aantrekkelijk verspreidingsgebied.

In de toekomst volgend met een andere regio’s in Noord-Holland en geheel Nederland.

Zin-in magazine is een betrouwbare bron van informatie op het gebied van bewust leven. Met mooie inspirerende artikelen en alle relevante informatie voor de consument in de buurt. Bovendien door een goede samenwerking met lokale duurzame en maatschappelijk betrokken ondernemers ook een ideaal podium om ook alle produkten / diensten uit de regio onder de aandacht te brengen.

Het printmagazine wordt gecompleteerd door allerlei online activiteiten die aansluiten en versterkend werken om alle content onder de aandacht te brengen.

Het online contentplatform op het gebied van zingeving, gezondheid en duurzaamheid met de inspirerende artikelen voor de consument in de buurt wordt gekoppeld aan de kennis en kunde van lokale duurzame ondernemers. Wij zijn er ons van bewust welke bedrijven we bij welke bezoekers onder de aandacht willen brengen.

De regio-oplage op print is minimaal 12.500 exemplaren per regio-editie gedistribueerd via een netwerk van vele lokale distributiepunten, leestafels en adverteerders.

cover_zin-in_02

Ontdek het lentenummer 2020 van het afgelopen jaar.

Bekijk de lente-editie 2020 van het Zin-in Magazine!

Ontdek het winternummer 2020 van het afgelopen jaar.

Bekijk de winter-editie 2020 van het Zin-in Magazine!

Ontdek het zin-in magazine

Maak een keuze uit de drie thema’s