WIE ZIJN WIJ?

Onderdeel van het moederbedrijf Zin-in

Zin-in Media + Events

Een regionaal media/evenementen bedrijf en uitgever/organisator van evenementen en media met veel informatie en inspiratie over bewust leven, zoals mooie diepgaande interviews en verhalen over mensen en bedrijven en het delen van vele belevenissen en ervaringen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Hans Hoen, NLP trainer / life coach / stress counseler / Mindfulness trainer, is oprichter van het moederbedrijf Zin-in met de werkmaatschappij Zin-in Training+Coaching voor training, coaching en advies met  coachings- en adviesbureau voor individuen en bedrijven Zin-in Je Leven ( www.zin-injeleven.nl ) en de werkmaatschappij Zin-in Media+Events voor het samen brengen, verbinden en inspireren met diensten als Zin-in Magazine, Zin-in Samen en Zin-in Events. Voorop staat en onderscheidend is het doel en de missie is om vanuit herkenbare regio’s, dichtbij en persoonlijk, veilig en vertrouwd, verdieping te geven en mensen met elkaar te verbinden en samen te brengen.

‘Zin’ staat voor de positieve energie die mensen in beweging zet. ‘In’ staat voor verdiepen en verbinden.

De merkbelofte is ook vastgelegd in de slogan:                                                                                                 ‘Het mooiste beleef je in het nu. Met Zin-in sta je midden in het leven en dicht bij jezelf’.

Met als doel en missie keuzes te laten zien om tot optimale vrijetijdsbeleving en een bijzonder levensgevoel te komen. Dus tijd om bewuste keuzes te maken en Zin-in Media+Events wil daar graag een rol in spelen!

Mensen willen een actieve levensstijl met veel mogelijkheden, keuzes naar nieuwe zingeving in werk en vrije tijd; een goed gevoel hebben over gezondheid en voeding en duurzaamheid en natuur. Zinvol en passie voelen in het leven, zelfwaardering en verbinding voelen met gelijkgestemden, dat zijn de onderwerpen die ons veelvuldig en dagelijks bezig houden. Allerlei evenementen en beurzen geven en laten zien/voelen wat de mogelijkheden zijn voor een zinvolle invulling van deze behoeftes in deze tijd.

 Media+Events gaat met informatie en inspiratie en belevenissen alles geven voor een zinvol leven in besteding van vrije tijd en welbehagen in het leven!

Onderdeel van werkmaatschappij Zin-in media+events

Zin-in Magazine

Een regionaal magazine dat een hoop informatie en inspiratie laat zien op het gebied van zingeving&vrije tijd, gezondheid&voeding en duurzaamheid&natuur met belevenissen en ervaringen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met een regionale verspreiding in de regio Alkmaar heeft het Zin-in magazine een aantrekkelijk verspreidgebied, dichtbij en vertrouwd bij de consument.

Met Zin-in magazine is er een gratis lifestyle magazine voor een breed publiek van mensen die bezig zijn met bewust leven. Een mooi magazine met inhoud over zingeving en vrije tijd, gezondheid en voeding en duurzaamheid en natuur. Ook voor duurzame en sociaal betrokken ondernemers een geschikt podium om produkten en diensten lokaal te presenteren. Ondernemers en consumenten kunnen een met zorg gemaakt regionaal magazine met hedendaagse onderwerpen hoogste waarderen. Zin-in magazine signaleert, inspireert en motiveert, laat keuzes zien die van belang kunnen zijn voor zijn lezers en geeft daarbij duurzame en sociaal betrokken ondernemers een regionaal podium om hun rol en bedrijf te kunnen laten zien.

Zin-in magazine wil een bijdrage leveren aan deze maatschappelijke behoefte en van toegevoegde waarde te zijn en mensen te verbinden.

De slogan luidt dan ook:                                                                                                                                                            ‘Het Zin-in magazine brengt duurzame en sociaal betrokken  regionale ondernemers en consumenten samen!’

Met als doel en missie consumenten en duurzame sociaal betrokken ondernemers samen te brengen vanuit een herkenbare eigen regio, dichtbij en vertrouwd, delen van kennis en creëren van bewustzijn staat dan ook bij het Zin-in magazine voorop.

Mensen willen een actieve levensstijl met veel mogelijkheden, keuzes naar nieuwe zingeving in werk en vrije tijd; een goed gevoel hebben over gezondheid en voeding en duurzaamheid en natuur. Zinvol en passie voelen in het leven, zelfwaardering en verbinding voelen met gelijkgestemden, dat zijn de onderwerpen die ons veelvuldig en dagelijks bezig houden. Allerlei evenementen en beurzen geven en laten zien/voelen wat de mogelijkheden zijn voor een zinvolle invulling van deze behoeftes in deze tijd.

Zin-in Magazine gaat met informatie en inspiratie alles geven voor een zinvol leven in besteding van vrije tijd en welbehagen in het leven!

Onderdeel van werkmaatschappij Zin-in media+events

Zin-in Events

Een professioneel, fris en vernieuwend evenementenbureau dat diverse arrangementen/evenementen verzorgt. Zij laat op een inspirerende en creatieve manier de voor jou heel bijzondere uitjes/evenementen beleven!

Op dit moment zijn we met Zin-in Disco&Dance Events exclusieve dansfeesten aan het ontwikkelen voor de friendly 30-up! Ook voor bedrijven en winkeliers zijn wij een partner en organiseren wij graag samen evenementen/belevenissen.

Organiseren en delen is ons vak en passie, onze professionele services nemen voor jou deze extra taken uit handen, zodat je alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar jij echt goed in bent in jouw organisatie en laat ons dan de op maat gemaakte evenementen/belevenissen organiseren!

Zin-in Events website met de agenda http://www.zin-inevents.nl/

Zin-in Events gaat met informatie en inspiratie en belevenissen alles geven voor een zinvol leven in besteding van vrije tijd en welbehagen in het leven!

Onderdeel van werkmaatschappij Zin-in media+events

Zin-in Samen

Een eigen online platform/community 24-uurs bereikbaar voor gelijkgestemden om deel te nemen aan uiteenlopende activiteiten; spiritueel, bewegen, natuur, er op uit, uitgaan, cultureel en events. Samen is leuk en tegen de individualisering van de maatschappij!

Zin-in Samen is geen datingsite omdat het accent ligt op het ontmoeten, samen leuke activiteiten ondernemen en ervaringen delen. De verwachtingen zijn dus heel anders dan bij daten; je zoekt en kijkt niet naar iemand met als doel een eventuele relatie aan te gaan maar kan ontspannen veel mensen ontmoeten en alles delen. Samen doen en beleven!

Bij Zin-in Samen maak je verschillende evenementen mee met een hoop mensen die dezelfde interesses hebben als jij, doet nieuwe ideeën op, deelt nieuwe ervaringen en maakt zo heel snel nieuwe vrienden.

Zin-in Samen website http://www.zin-insamen.nl wordt op dit moment ontwikkeld.

Zin-in Samen gaat met informatie en inspiratie en belevenissen alles geven voor een zinvol leven in besteding van vrije tijd en welbehagen in het leven!

Ontdek de advertentiemogelijkheden van zin-in