DUURZAAM EN BETROKKEN ONDERNEMEN

Bewustzijn creëren

Maatschappelijk betrokken ondernemen

MBO De maatschappelijke betrokkenheid van organisaties is met fundamentele veranderingen in de maatschappij en met betrekking tot de klimaatverandering steeds belangrijker geworden. Dit ziet men terug in de opkomst van termen als ‘duurzaamheid’ en ‘verantwoordelijkheid’. Mensen en organisaties willen zich ontwikkelen, inspiraties en kennis delen, grenzen verkennen en zien dat wat zij zelf doen er ook toe doet. Zij hebben daarbij de behoefte aan informatie, inspiratie en ervaringen om (nieuwe) keuzes te maken.

Mensen ervaren dat Duurzaamheid, Gezondheid en Zingeving in het hier en nu van belang is. Zij willen op dit vlak een verschil kunnen maken in zowel hun eigen kleine leefomgeving als in grotere verbanden. Zin-in Media+Events staat voor MBO (Maatschappelijk Bewust Ondernemen) en maatschappelijk bewustzijn nastreven en creëren bij haar doelgroep.

Als onderneming bewust werken aan een betekeniseconomie en aan het stap voor stap veranderingen in beweging zetten naar een samenleving gebaseerd op samenwerking en vertrouwen; daar staat Zin-in Media+Events voor.

Mensen willen een actieve levensstijl met veel mogelijkheden, keuzes naar nieuwe zingeving in werk en vrije tijd; een goed gevoel hebben van zingeving en voldoening in arbeid, vrije tijd en geluk. Zinvol en passie voelen in het leven en vrije tijd, zelfwaardering en verbinding voelen met gelijkgestemden, dat zijn de onderwerpen die ons veelvuldig en dagelijks bezig houden. Allerlei evenementen en beurzen geven en laten zien/voelen wat de mogelijkheden zijn voor een zinvolle invulling van onze vrije tijd.

Zin-in Media+Events gaat met informatie en inspiratie alles geven voor een zinvol leven in besteding van vrije tijd en voldoening in werk!

Ontdek de samenwerking met zin-in!