Shoppen in je lokale buurt!

Doe zaken, winkel en geniet van je buurt !

Kies bewust voor lokale en sociaal betrokken ondernemers die allemaal de visie en missie steunen voor wat betreft de leefbaarheid in jouw lokale buurt.

Plaatselijke ondernemers staan altijd klaar voor hun klanten en verdienen het om gesteund te worden.

Met dienstverlenende lokale websites w.o. www.OndernemersinAlkmaar.online voor regionale bewuste ondernemers en consumenten willen wij tevens een community/platform voor lokale ondernemers neerzetten met daarbij gebruik makend van de lokale TOPBEZORGD en ZIN-INPAS apps.

Deze website werkt dan ook graag samen met alle regionale ondernemers om zoveel mogelijke lokale produkten en diensten zo toegankelijk mogelijk te maken voor de regionale consumenten.

De website wil dan ook graag mede-partner worden om duurzame en gezonde inkopen te doen bij lokale ondernemers. De lokale detailhandel speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de lokale economie en is ontzettend belangrijk voor de sociale cohesie.

Bekijk de zin-in alkmaar lokaal pagina’s in het Zin-in magazine.

In de regio Alkmaar is er ook een uitgebreid en groeiend aanbod van winkeliers en horecaondernemers die fairtrade, biologisch of tweedehands producten verkopen en dienstverlenende praktijken voor geestelijke- en lichaamsverzorging .

Zin-in Media+Events zet zich in voor een groenere en mooiere wereld met regionaal sociaal betrokken ondernemerschap.

Wil je ook bijdragen aan een betere wereld en bewust lokaal winkelen dan koop je

  • ‘fairtrade’ gemaakt met respect voor de mens, geproduceerd onder goede werkomstandigheden en boeren en producenten hebben een eerlijke prijs gekregen;
  • ‘biologisch’ gemaakt met respect voor natuur en milieu waarbij geen gebruik gemaakt wordt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest;
  • of op wat voor andere manier wordt bijgedragen aan een betere wereld.

Verander de wereld!

Begin bij jezelf en steun lokale ondernemers !