DUURZAAM EN VERANTWOORD ONDERNEMEN

Duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO is ondernemen met respect voor milieu en maatschappij en dat alles vanuit een balans. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook wel maatschappelijk ondernemen of duurzaam ondernemen is een gewogen gemiddelde van de welvaart en welzijn voor ons nu én die van alle generaties die na ons komen. Het MVO-gedachtengoed vindt meerdere dingen belangrijk; Profit én People én Planet (Triple P) en daarbij de uitdaging om een goede balans te vinden tussen deze drie waarden.

Duurzaamheid is daarmee dan ook in de eerste plaats een overtuiging, een manier van denken die zich daarna in een manier van doen vertaalt; minder energie gebruiken, goede arbeidsvoorwaarden, eerlijke prijstelling, etcetera. En daarmee begint het bij de mens. Onze MVO-ambities laten we ook zien d.m.v. sponsor- en donatieacties van mensen en activiteiten. De verbinding met ‘iets dat hulp nodig heeft’ vanuit de behoefte aan zingeving en betekenis geven.

Zin-in Media+Events heeft de ambitie en wens om een duidelijk MVO-beleid/proces vorm te gaan geven in de praktijk.

Mensen willen een actieve levensstijl met veel mogelijkheden, keuzes naar nieuwe zingeving in werk en vrije tijd; een goed gevoel hebben van zingeving en voldoening in arbeid, vrije tijd en geluk. Zinvol en passie voelen in het leven en vrije tijd, zelfwaardering en verbinding voelen met gelijkgestemden, dat zijn de onderwerpen die ons veelvuldig en dagelijks bezig houden. Allerlei evenementen en beurzen geven en laten zien/voelen wat de mogelijkheden zijn voor een zinvolle en gelukkige invulling van onze vrije tijd.

Zin-in Media+Events gaat met informatie en inspiratie alles geven voor een zinvol en gelukkig leven in besteding van vrije tijd en voldoening in werk!

Ontdek de samenwerking met zin-in!